Måndag 20 maj |
||
---|---|---|
Korv Stroganoff med gräddfil och ris. |
115 kr
|
|
Stekt fisk med på bädd av savojkål, citron och limesmör serveras med dillpotatis |
125 kr
|
|
Veckans vegetariska serveras mellan 1100-1600 |
115 kr
|
|
Tisdag 21 maj |
||
Stekt rimmat fläsk med hemlagad raggmunk samt lingonsylt |
115 kr
|
|
Köttkorv med hemlagat rotmos och pepparrotsås |
115 kr
|
|
Pasta med rökt lax färsk tomat basilika vitlök ,parmesan och grädde |
115 kr
|
|
Veckans vegetariska serveras mellan 1100-1600 |
115 kr
|
|
Onsdag 22 maj |
||
Boeuf Bourgogne ( Klassisk fransk köttgryta ),serveras med potatispuré |
115 kr
|
|
Fisk i folie med purjolök, tomat & rostad mandel samt fänkål serveras med kokt potatis |
125 kr
|
|
Veckans vegetariska serveras mellan 1100-1600 |
115 kr
|
|
Torsdag 23 maj |
||
Pytt i panna med rödbetor och stekt ägg |
115 kr
|
|
Stekt vårmakrill med stuvad spenat och smörad dillpotatis |
125 kr
|
|
Veckans vegetariska serveras mellan 1100-1600 |
115 kr
|
|
Fredag 24 maj |
||
Pannbiff med gräddsås, lingon och potatismos |
115 kr
|
|
Sprödbakad Alaskafilé med västkustsallad garnerad med citron |
125 kr
|
|
Veckans vegetariska serveras mellan 1100-1600 |
115 kr
|